telefoon 0486-416610

 • VOOROP IN TECHNIEKMET DE FOCUS OP DUURZAAMHEID

  VOOROP IN TECHNIEK
  MET DE FOCUS OP DUURZAAMHEID

 • DUURZAAMHEID IN HET GEBOUWMAAR OOK DAARBUITEN !

  DUURZAAMHEID IN HET GEBOUW
  MAAR OOK DAARBUITEN !

 • MET EEN PASSIE VOORVERNIEUWENDE DOMOTICA

  MET EEN PASSIE VOOR
  VERNIEUWENDE DOMOTICA

MPE-Elektro & Duurzaamheid

Melssen Peperkamp Elektro hecht uiteraard grote waarde aan duurzaamheid. Niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook voor nu is het belangrijk zuinig om te gaan met ons milieu. Ook bij onze eigen onderneming! Door diverse maatregelen zoals het toepassen van energiezuinige verlichting, uiteraard met domotica gestuurd, het bewust omgang met afvalstromen, carpoolen van medewerkers etc. proberen wij als onderneming het milieu zo min mogelijk te belasten.
Verder volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet. Daarbij vormen de energiebesparende maatregelen als de plaatsing van zonnepanelen en de mogelijkheden van LED verlichting twee belangrijke onderdelen. Voor advies, aanschaf en montage van zonnepanelen of LED verlichting bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Zonnepanelen
Een bijdrage aan een beter en schoner milieu kunt u onder andere leveren door het aanschaffen van zonnepanelen Door aanschaf van zonnepanelen investeert u echter niet alleen in de toekomst van het millieu, maar ook in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en u maakt u onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont dan ook niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers. Wij rekenen het graag aan u voor. 

verlichtingsbrochureLED verlichting
Ontwikkelingen van LED verlichting gaan razendsnel. Wij doen onze uiterste best om deze ontwikkelingen bij te blijven. Wij werken daarbij alleen met de gespecialiseerde leveranciers. Laat uw halogeen- en gloeilampen vervangen door LED verlichting en u bespaart energie, dus geld, en het milieu. LED is veruit de duurzaamste vorm van verlichting.

In te veel winkels, kantoren en fabrieken, maar ook bijvoorbeeld op bouwplaatsen, sportvelden en in parkeergarages wordt nog gewerkt met verouderde en te dure verlichtingsoplossingen. En dat terwijl LED een veel beter en zuiniger alternatief is. De investering is dan ook snel terugverdiend. Neem alvast een kijkje de brochure over energiezuinige verlichting. Neem contact met ons op voor een passend advies.

 

Adresgegevens

De Bulk 15
5371 ML Ravenstein
0486-416610

Melssen Peperkamp Elektro B.V.

IBAN: NL76RABO0121610594
K.V.K: Nr 52834271
BTW.Nr: NL850620053.B01