telefoon 0486-416610


Bliksembeveiliging, belangrijker dan u denkt!

vork bliksem 2528474
Bliksem slaat in een jaar zo’n 150.000 tot 300.000 keer in. Soms met dodelijke slachtoffers maar meestal zorgt het voor veel schade aan huizen en gebouwen. Vaak ontstaat er brand na een blikseminslag of zijn er grote muurscheuren.

Lees meer

Combineer luchtverversing, topkoeling en verlichting

airspot

DE ESTHETISCHE COMBINATIE VAN LUCHTVERVERSING, TOPKOELING EN VERLICHTING. Airspot is de meest flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen. Met Airspot kan worden voldaan aan de normering van het Bouwbesluit. Het is het ideale systeem voor mooi en comfortabel wonen.

Lees meer

Niko connected switch startpakket

Bestaande woningen en renovaties worden moeiteloos slimmer. Dankzij de Niko connected switch-app heeft de gebruiker zijn schakelaars op zak. De installateur plaatst de draadloze schakelaars en ontvangers volgens het Easywave-protocol en koppelt ze met de gateway in het startpakket aan de app. De gebruiker bedient ze met zijn smartphone, tablet of smartwatch. Voor de lancering van de Niko connected switch bieden zij een slim startpakket aan. Meer weten ? Informeer naar alle "slimme" oplossingen en mogelijkheden bij Melssen Peperkamp

De toekomst van de elektrotechnische verdeelinstallatie in de woning

hagernews17Staan er in 2030 alleen nog schoenen in de meterkast of blijft de verdeler met zijn automaten en aardlekschakelaars een rol spelen in het beveiligen en managen van de energiestromen?.Enkele prominente installateurs en adviseurs zetten hierover een stevige boom op tijdens een puntig rondetafelgesprek in de Bossche Verkadefabriek.

Lees meer

Hoezo een onderhouds contract?

onderhoudscontract1Wie sluit er nou een onderhoudscontract af? Als er iets aan de hand is bel ik jullie wel. Dan repareren jullie het toch? Daar heb ik geen contract voor nodig! Deze reactie krijgen we heel soms nog wel eens na een voorstel om jaarlijks even langs te komen om bepaalde onderdelen van de installatie te controleren. Ofwel, even met een onderhouds contract uw installatie te verzekeren van de aandacht die nodig is om betrouwbaar en veilig te kunnen door draaien.

Lees meer

WoonOptimaal, ondersteunt langer thuiswonen

Laat uw huis voor u werken. Eenvoudig, veilig, comfortabel en energiezuinig. Wist u dat u nóg comfortabeler en veiliger kunt wonen? Met uw tablet of smartphone kunt u nu uw hele huis besturen. De verlichting aan of uit, de verwarming een graadje hoger of de zonwering naar beneden. Eenvoudig en allemaal met elkaar verbonden. 

Lees meer

Adresgegevens

De Bulk 15
5371 ML Ravenstein
0486-416610

Melssen Peperkamp Elektro B.V.

IBAN: NL76RABO0121610594
K.V.K: Nr 52834271
BTW.Nr: NL850620053.B01