Beveiliging

Beveiliging

Brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en camerabeveiliging

Elektronische beveiliging voor uzelf en uw eigendommen

Uw woning of kantoor moet een veilige omgeving zijn. Niet alleen veilig tegen inbraak maar ook beveiligd tegen brand. Wij adviseren in, en realiseren een veilige leef- en werkomgeving. Voordat wij bij u aan de slag gaan, brengen wij uw wensen in kaart. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en nemen het plan vervolgens met u door.

Inbraakbeveiliging

Bij inbraakbeveiliging zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van elektrotechnische oplossingen. U kunt dan denken aan een intercomsysteem, een alarmsysteem of cameratoezicht. U kunt zelfs voor een systeem kiezen waarbij u een melding op uw telefoon krijgt en op uw smartphone live de camera’s kunt bekijken of de melding terecht is.

Brandmeld-, ontruimingsinstallatie en noodverlichting

Brandbeveiliging bestaat bijvoorbeeld uit een brandmeldinstallatie, een ontruimingssysteem en noodverlichting. Het doel van deze installaties is dat bij calamiteiten de aanwezigen snel en veilig het pand kunnen verlaten. Daarnaast wordt door een tijdige detectie van brand de kans op schade verkleind. Met de ontruimingsinstallatie en noodverlichting worden uw medewerkers en bezoekers bij calamiteiten snel naar een veilige uitgang geleid.

Wilt u meer weten over het brandmeldinstallaties of inbraakinstallaties, neem dan contact met ons op.

0486-416610    0486-416610
    info@mpe-elektro.nl