Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid, LED-verlichting, zonnepanelen en laadpalen

Duurzaamheid & MPE Elektro

Melssen Peperkamp Elektro hecht grote waarde aan duurzaamheid. Niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook voor nu is het belangrijk zuinig om te gaan met energie. Dit geldt natuurlijk ook voor onze eigen onderneming! Door duurzame maatregelen te nemen, proberen wij binnen ons bedrijf het milieu zo min mogelijk te belasten. U kunt dan denken aan: het toepassen van energiezuinige LED-verlichting, uiteraard domotica gestuurd, bewuste omgang met afvalstromen, zonnepanelen en carpoolen van medewerkers, etc.

Verder volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet. Daarbij zijn de energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen en de mogelijkheden van LED-verlichting de belangrijkste. Voor advies, aanschaf en montage van zonnepanelen of LED-verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Zonnepanelen
  • LED-verlichting
  • Laadpunt voor elektrische of hybride auto
  • Nul op de meter woning of bedrijf

Zonnepanelen

Een bijdrage aan een schoner milieu kunt u onder andere leveren door zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast levert het op termijn geld op. Door aanschaf van zonnepanelen investeert u niet alleen in de toekomst, maar ook in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en wordt onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers. Wij rekenen het graag voor u uit. Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 jaar.

LED-verlichting

De ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichting gaan razendsnel. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Om aan de kwaliteit te voldoen waar wij voor staan, werken wij alleen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige LED-verlichting leveren. Laat uw halogeen-, spaar- en gloeilampen vervangen door LED-verlichting en u bespaart energie, dus geld en het milieu. LED is veruit de duurzaamste vorm van verlichting en wordt steeds goedkoper. LED-verlichting is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar, van koud wit licht tot warm wit licht en van paars tot groen. Het is om die reden aan te bevelen om een expert u te laten adviseren.

In veel winkels, kantoren en fabrieken, maar ook bijvoorbeeld op bouwplaatsen, sportvelden en in parkeergarages wordt nog gewerkt met verouderde en te dure verlichting. En dat terwijl LED-verlichting een veel beter en zuiniger alternatief is. De investering is dan ook snel terugverdiend. Neem alvast een kijkje de brochure[link naar brochure] over energiezuinige verlichting.

Laadpunt voor elektrische of hybride auto

U hoort ze niet en ziet ze steeds vaker, de elektrische auto. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar krijgen ook een steeds grotere actieradius, tot wel 500 km. Bij een elektrische of hybride auto hoort natuurlijk een betrouwbaar oplaadpunt. Wij plaatsten en leveren laadpunten voor thuis en op het werk. Met onze duurzaamheidsgedachte installeren wij de laadpaal die het beste bij u past. Er is namelijk veel keuze in de verschillende type laadpalen.

Nul op de meter woning of bedrijf

Wij leveren onze bijdragen door installaties aan te leggen die bijdragen aan ‘nul op de meter’ woningen en gebouwen. Met zonnepanelen zorgen wij er voor dat er voldoende stroom wordt opgewekt om alle duurzame producten zoals warmtepompen en zonneboilers van duurzame stroom te voorzien. Aan de andere kant leveren wij een bijdrage om minder energie te verbruiken door LED-verlichting te installeren.

Duurzaamheid zonnepanelen led-verlichting MPE Ravenstein Installateur laadpalen nul op de meter

Wilt u meer weten over de duurzame producten en wat dit betekent voor uw woning of bedrijfspand, neem dan contact op.

0486-416610    0486-416610
    info@mpe-elektro.nl