Elektrotechniek

Elektrotechniek

 • Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven
 • Elektricien voor woningbouw
 • MPE Elektro & Utiliteit
 • Industrie
 • Intercom, videofoon en noodverlichting voor VVE en bedrijven
 • Onderhoud
 • Datanetwerken, van kabel tot glasvezel en wifi

Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven

MPE is het vertrouwde adres voor alle elektrotechnische installatie. Van kleine aanpassingen in een meterkast tot grote seriematige projecten in bijvoorbeeld woningbouw. Ook kunnen wij de totale elektrotechnische installatie en aanverwante producten in uw nieuwe woning installeren. Voordat wij aan de slag gaan, willen wij uw wensen horen. Alleen op die manier kunnen wij u goed adviseren, maatwerk leveren en krijgt u de installatie die bij uw levensstijl past.

Elektricien voor woningbouw

Voor elektrotechnische installaties in woningen geven onze elektriciens advies en leggen zij vervolgens de installatie aan. Het kan om nieuwbouw gaan, om renovatie of om kleine onderhoudsklussen en reparaties. Wij gaan altijd uit van uw wensen bij het ontwerpen van een installatie en zorgen voor een betrouwbare installatie, die u van alle gemakken voorziet.

MPE Elektro & Utiliteit

Melssen Peperkamp Elektro optimaliseert vanaf de start in 1997 de bedrijfsprocessen. Ons streven is om voorop te lopen in techniek en dit brengen wij in de praktijk. Opdrachtgevers in de utiliteitsbouw profiteren van onze specialistische kennis op het brede elektrotechnische gebied. Zo leggen wij de focus op nieuwe ontwikkelingen, waarbij vooral de factor duurzaamheid een grote rol speelt. Het is verstandig om ons in een vroeg stadium te betrekken bij de ontwikkelingen in het project. Met ons advies kunt u veel geld besparen en maakt u optimaal gebruik van onze expertise. Wij werken door het hele land en onderscheiden ons in de volgende segmenten:
– Duurzaam ontwerpen en installeren.
– Domotica installaties.
– Elektrotechnische installaties voor bedrijfsgebouwen.
– Licht- en krachtinstallaties voor bedrijfshallen/bedrijfsgebouwen.
– Aanleg van datacommunicatie netwerken.
– Beheer en onderhoud van technische installaties.

Industrie

Ook in de industrie zijn wij actief. Of het nu gaat om het ontwerpen van de krachtinstallaties die zware machines van stroom voorziet, of de verlichting in bedrijfshallen en gebouwen. Met het ontwerpen van de installatie houden wij ook hier rekening met duurzaamheid. Energiezuinige installaties worden op termijn terug verdiend en zijn goed voor het behoud van onze planeet. Daarnaast wordt de regelgeving steeds strenger en is het verstandig om nu al voor een energiezuinige installatie te kiezen.

Intercom, videofoon en noodverlichting voor VVE en bedrijven

Een goede en juist geïnstalleerde intercom en videofoon zijn belangrijk voor het ontzorgen van bewoners van een appartementencomplex of verzorgingstehuis. Er zijn veel verschillende systemen verkrijgbaar en wij kunnen u uitstekend adviseren welke intercom of videofoon bij u past. Ook voor bedrijven is het belangrijk om een goede en betrouwbare intercom of videofoon te laten installeren. Het is zelfs mogelijk om op afstand, via de smartphone te kijken wie er voor de deur staat. Laat een professional uw intercom of videofoon installeren. Dan weet u zeker dat u wordt ontzorgd. Uiteraard zijn wij voor VVE’s en bedrijven ook voor andere elektrotechnische diensten in te schakelen, zoals het plaatsen van noodverlichting en brandmeldinstallaties. We onderhouden ook noodverlichtingsinstallaties en brandmeldinstallaties.

Onderhoud

Onderhoud plegen aan installaties is noodzakelijk om storingen of uitval te voorkomen. Bij sommige installaties, zoals bij noodverlichting is het zelfs wettelijk verplicht om jaarlijks onderhoud te plegen. We verzorgen onderhoud aan installaties voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Klik hier[link naar onderhoud] voor meer informatie over onderhoud.

Datanetwerken, van kabel tot glasvezel en wifi

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van data om te communiceren. Het is essentieel dat er voldoende capaciteit op het datanetwerk aanwezig is. U kunt tegenwoordig bijvoorbeeld bellen via data en dat gebeurt steeds meer. Dat heet VOIP (Voice Over IP). Ook kijken we steeds vaker televisie via het datanetwerk. Het groeiende aantal mb’s dat door het netwerk gaat, vraagt om een netwerk dat de capaciteit aan kan. De meeste huizen zijn tegenwoordig aangesloten op glasvezel en binnen wordt dat overgenomen door tragere netwerken zoals wifi. Om die reden is er meer vraag naar glasvezelnetwerken in woningen en bij bedrijven. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Installateur MPE Ravenstein Elektromonteur Installatiebedrijf Elektrotechnische Installatie

Wilt u meer weten over elektrotechnische installaties, wilt u een adviesplan of heeft u vragen over onze diensten? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op.

0486-416610  0486-416610
  info@mpe-elektro.nl