MPE-Elektro is noodverlichting specialist

noodverlichtingspecialisten.jpg

Melssen Peperkamp Elektro gaat zich nog meer profileren als specialist op het gebied van noodverlichting. Het bedrijf heeft zich daarom aangesloten bij "De Nood verlichting specialist". Een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting.

Noodverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers van bedrijven in geval van calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Eigenaren van gebouwen en werkgevers zijn ervoor verantwoordelijk dat de noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar is. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd. “Wij kunnen vakkundige ondersteuning bieden bij die verplichting”, vertelt directeur William Melssen van Melssen Peperkamp Elektro. “We maken een noodverlichtingsplan, zorgen voor aanleg of aanpassing van de installatie en controleren deze jaarlijks volgens de ISO 79-norm. Kortom: we nemen de zorgen geheel uit handen. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.”

Levens redden
Aandacht voor noodverlichting is geen overbodige luxe, vindt William Melssen. “Veel ondernemers zien het als een last. Maar wanneer ze niet aan de verplichtingen voldoen, kunnen ze een boete krijgen. Bovendien kunnen ze problemen krijgen met hun verzekeraar wanneer na een calamiteit blijkt dat ze niet aan hun zorgplicht hebben voldaan. En bovenal: noodverlichting kan levens redden. Wij helpen om de installatie in uitstekende conditie te houden.”

Meer weten, lees eerst onze brochure, of neem vrijvlijvend contact met ons op,
of klik hieronder op het logo en bezoek de website van de Noodverlichting specialist.

specialistlogo