LED-VERLICHTING VERPLICHT VANAF 1 JULI 2020

led filament lampDe Tweede Kamer heeft een akkoord bereikt over een voorstel van GroenLinks. Dit houdt in dat alle bedrijven op 1 juli 2020 over moeten gaan op LED verlichting. Volgens GroenLinks leidt dit voorstel tot een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Het doel is om de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 te halveren ten opzichte van 1990. Het overstappen op duurzame LED verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Door dit bij bedrijven te verplichten zal dit al veel schelen.

Lees meer: LED-VERLICHTING VERPLICHT VANAF 1 JULI 2020

Hoezo een onderhouds contract?

onderhoudscontract1Wie sluit er nou een onderhoudscontract af? Als er iets aan de hand is bel ik jullie wel. Dan repareren jullie het toch? Daar heb ik geen contract voor nodig! Deze reactie krijgen we heel soms nog wel eens na een voorstel om jaarlijks even langs te komen om bepaalde onderdelen van de installatie te controleren. Ofwel, even met een onderhouds contract uw installatie te verzekeren van de aandacht die nodig is om betrouwbaar en veilig te kunnen door draaien.

Lees meer: Hoezo een onderhouds contract?

Niko connected switch startpakket

Bestaande woningen en renovaties worden moeiteloos slimmer. Dankzij de Niko connected switch-app heeft de gebruiker zijn schakelaars op zak. De installateur plaatst de draadloze schakelaars en ontvangers volgens het Easywave-protocol en koppelt ze met de gateway in het startpakket aan de app. De gebruiker bedient ze met zijn smartphone, tablet of smartwatch. Voor de lancering van de Niko connected switch bieden zij een slim startpakket aan. Meer weten ? Informeer naar alle "slimme" oplossingen en mogelijkheden bij Melssen Peperkamp